Neem contact met ons op! Klik hier om te mailen of bel naar 015-2851454 of 06-17094568

Ben je door het UWV doorverwezen of werk je bij het UWV? Op deze pagina vind je specifieke informatie. Staat de informatie die je zoekt hier niet bij?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

'Werkfit maken en Naar Werk'

Wij spreken dagelijks mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt door ziekte. Veel van deze mensen kunnen zich (nog) niet voorstellen dat ze er op zeker moment weer aan toe zijn om te kunnen werken. We willen je graag geruststellen. Samen kunnen we onderzoeken wat jij nodig hebt om te herstellen, welk werk er toekomstig bij jou past en hoe je weer met zelfvertrouwen aan de slag kunt gaan. Mogelijk komen enkele van onderstaande vragen je bekend voor..

 • Ben je nog ziek maar wil je samen onderzoeken wat je gaat doen als je bent hersteld?
 • Heb je hulp nodig om vanuit ziekte weer naar werk te re-integreren?
 • Heb je misschien nog wat hulp nodig om te herstellen?
 • Ben je je baan kwijtgeraakt toen je ziek was en lukt het maar niet om iets nieuws te vinden?
 • Heb je een beperking of belemmering en wil je graag werk vinden dat goed bij je past?
 • Heb je jarenlang werkervaring in een bepaalde branche en kun je dit werk nu niet meer doen?
 • Kun je door ziekte of beperking maar een aantal uren werken en lijkt dit aanbod er niet te zijn?
 • Heb je moeite met het aanvoelen en aangeven van grenzen?
 • Ben je wel eens ziek geworden van het werk of de werkdruk?
 • Heb je moeite om met collega’s samen te werken?
 • Kom je regelmatig in een conflict met je omgeving en/of collega’s?
 • Wordt je door je omgeving niet goed begrepen?
 • Wordt je leeftijd een probleem om werk te kunnen vinden?
 • Vindt je het lastig om werk en privé met elkaar te combineren?
 • Heb je ambitie om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan?

We staan je graag bij met onze ruime werkervaring en kennis. Je bent van harte welkom!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Als je een WIA uitkering hebt, dan heeft het UWV ingeschat dat er sprake is van een structurele beperking of belemmering om te kunnen werken. Dit betekent natuurlijk niet automatisch dat het hier stopt voor jou!  Wil je graag werken en onderzoeken wat er eventueel mogelijk zou zijn voor jou? Dan willen wij dat graag samen met jou doen.

Mogelijk heb je de WIA uitkering tijdelijk, weet je dat dit voor jou op korte termijn zal eindigen, of is er door de verzekeringsarts van het UWV beoordeeld dat je nog deels zou kunnen werken?

Dan is het zeker de moeite waard om samen te onderzoeken waar jouw kansen liggen en hoe je, rekeninghoudend met jouw beperking (en) weer aan de slag kunt gaan. Mogelijk heb je hier zelf al een goed idee over en zou je er samen over willen sparren, maar ook als je geen idee hebt waar je moet beginnen staan we je graag bij met onze ruime werkervaring en kennis. Je bent van harte welkom!

Neem vrijblijvend contact met ons op…

Misschien heb je al wat pogingen gewaagd en ontvang je alleen afwijzingen. Of erger nog… misschien ontvang je helemaal geen reactie meer op je brieven en sta je op het punt om het op te geven. Frustratie ten top! Wil je weer aan het werk en weet je niet (meer) waar je moet beginnen, dan is het fijn als er iemand naast je staat die dat wel weet! Samen kunnen we onderzoeken wat jouw kwaliteiten zijn, waar jouw interesse naar uit gaat, welke mogelijkheden je hebt en welk zoekprofiel we samen voor jou kunnen opstellen. Ook levenservaring en toekomstdromen proberen wij zo goed mogelijk te integreren binnen onze trajecten. Wij zetten zo veel mogelijk in op duurzame arbeid met perspectief.

Daarnaast bieden wij praktische ondersteuning om te leren netwerken, gebruik te maken van Social Media, een goed CV op te stellen, een goede sollicitatiebrief op te stellen waardoor je boven op de stapel komt, je te helpen bij het vinden van vacatures op eigen kracht en met instroom van vacatures uit ons netwerk. Een goed voorbereid sollicitatiegesprek voorkomt onverwachte vragen en gestuntel. Daarnaast bieden wij indien gewenst nazorg zodra je een baan hebt gevonden. Misschien heb je een goed idee om als zelfstandig ondernemer te starten en vind je het fijn om het idee samen met een coach uit te werken.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Sinds 2012 werk ik samen met Astrid Collee. Zij richt zich op onze kandidaten die, naast de coaching in de praktijk, extra zorg of tijdsinvestering nodig hebben.

In de eerste fase wordt er onderzocht welke werkervaring en talent je hebt en waar jouw mogelijkheden en interesse liggen. Daarnaast wordt een inventarisatie gedaan naar de gang van zaken in de andere levensgebieden zoals: gezondheid, financiën, administratie, wonen, relatie en vangnet, opvoeden,  justitie en gezondheid.

Dit doen wij omdat we uit ervaring weten dat problemen in de andere levensgebieden ervoor kunnen zorgen dat het traject richting werk stagneert.  Indien mogelijk gaan we samen met opgestroopte mouwen aan de slag om zoveel  mogelijk belemmeringen weg te nemen.

Astrid brengt in overleg met- en met toestemming van de kandidaat, de eventuele betrokken instanties rondom de kandidaat in beeld en legt contact met hen indien dit noodzakelijk blijkt.  Uit onze ervaring is gebleken dat korte lijnen naar de overige betrokkenen rondom een kandidaat snellere informatie opleveren waardoor we sneller en effectiever kunnen handelen. Regelmatig werken wij samen met instanties om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.  Inmiddels hebben wij een netwerk waardoor we andersom ook snel extra hulp kunnen inschakelen indien dit nodig blijkt.

Zodra jij er klaar voor bent om te gaan werken, gaan we met elkaar actief aan de slag. Wij helpen bij het vinden van vacatures, het maken van een mooi CV, het schrijven van brieven, het leren netwerken, het voeren van een goed sollicitatiegesprek, enz. Veel van onze kandidaten gaan eerst werkervaring opdoen om aan het arbeidsritme te wennen.

Astrid doet jobcoaching, is veel op pad bij werkgevers, bij WEP (werkervaringsplaatsen) en zo nu en dan op huisbezoek bij een kandidaat.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op..

Wil je meer weten over onze werkwijze en expertise, lees er meer over op ‘tools

Wij bieden ‘Werkfit’ trajecten aan om kandidaten zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Indien er na herstel en goede voorbereiding van de kandidaat op de arbeidsmarkt een meer dan gemiddelde kans op uitstroom naar werk kan worden gerealiseerd, kan na het Werkfit traject een traject ‘ Naar Werk’ worden ingezet.

Collée Counselling & Coaching

Wij helpen jou met praktische ondersteuning wanneer je tijdelijk vast loopt op persoonlijk vlak en/of re-integratie vanuit ziek zijn.

Bezoekadres (op afspraak):
Papsouwselaan 139
2624 AK Delft
015-2851454
06-17094568

PrivacyreglementKlachtenreglement